GHIMELLS sjaals worden van hoogwaardig kwaliteit wol & zijde gemaakt. Door het gebruik van baby alpacawol en pure zijde, wat afkomstig is uit Peru, bied de sjaal u veel voordelen aan.  

Door de natuurlijke wol soort irriteert de sjaal veel minder op de blote huid, en heeft het een thermische werking waardoor de sjaal in de zomer verkoelend kan werken en in de winter u alle warmte biedt. Het zijde zorgt ervoor dat de sjaal nog zachter aanvoelt en een chique uitstraling krijgt met de prachtige natuurlijke glans. Omdat, de sjaal zo licht en ultra zacht is, biedt het u veel draagcomfort.

De sjaals van GHIMELLS houden u op een stijlvolle manier warm. 
 
De 'Silk Double Face sjaals' zijn van 70% alpaca wol & 30% zijde gemaakt & de 'Double Face als zowel de Solid sjaals' zijn van 100% Alpaca wol gemaakt, afkomstig uit Peru. De sjaals zijn uniseks en dus beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen. 
Bekijk ons gehele assortiment hieronder en staat uw kleur er niet bij, neem contact met ons op zodat wij voor u wellicht wat kunnen betekenen.

Draagbaar in elk seizoen. Recht gebreide sjaal. Handwas. 


 


Bezig met laden...
Scarve Double Face Silk

Scarve Double Face Silk

Gemaakt van 70% alpaca wol & 30% zijde uit Peru. De sjaals zijn uniseks en dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

109,95

Scarve Double Face

Scarve Double Face

Gemaakt in Peru. 100% baby alpaca. Ultra-soft en comfortabel. Draagbaar in elk seizoen. Recht gebreide sjaal. Handwas. Afmetingen 30 CM X 180 CM franjes inbegrepen 150 GR

99,95

Scarve Solid

Scarve Solid

Gemaakt in Peru. 100% baby alpaca. Ultra-soft en comfortabel. Draagbaar in elk seizoen. Recht gebreide sjaal. Handwas. Afmetingen 30 CM X 180 CM franjes inbegrepen 130 GR

89,95


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.