De Pantalons van Ghimells zijn designs die uw benen langer en slanker doen lijken. Van low tot high waist, wij bieden het u!
Vrouwelijkheid staat bovenaan bij het ontwerpen en het uitgangspunt om alle vormen op een juiste manier te accentueren!
Elegantie, speelsheid en chique zijn de geheel omvattende woorden hoe Ghimells haar designs maakt omdat iedere vrouw zich speciaal mag voelen. 
Daarbij zijn altijd enkel luxe materialen gerbruikt die zorgvuldig zijn uitgekozen en met de grootste zorg verwerkt worden. 
Staat een pantalon er niet bij zoals gewenst, benader ons en wellicht kan Ghimells uw wensen uitwerken met een custom design. Wij staan altijd open voor ieders ideeën!


 


Bezig met laden...
Black wide pipes flair trouser

Black wide pipes flair trouser

Deze pantalon roept om aandacht. Beauty! Prachtige uitlopende wijde pijpen, die dit design een krachtig exemplaar maakt. Voor de vrouw van nu, een onmisbaar design!

179,95

Bordeaux or Creme Alpaca woollen trousers

Bordeaux or Creme Alpaca woollen trousers

100% Alpaca wol, er zit niets comfortabeler dan dat. Wat een kwaliteit en uitstraling heeft deze elegante pantalon. De pantalon heeft recht uitlopende broekspijpen en maakt zich...

249,95

Leopard collection all sort exclusive designs

Leopard collection all sort exclusive designs

Van blouses, pantalons, bodies & mantels. De luipaard print collectie die zichzelf in alles overtreft. Een compleet overzicht van deze exclusieve ontwerpen die eindeloos...

79,95

Red high waist trouser with a twist of silk

Red high waist trouser with a twist of silk

Deze high waist pantalon roept om aandacht. Beauty! Prachtige iets uitlopende pijpen en een zijde band aan de zijkanten, die dit design een krachtig exemplaar maakt!

199,95

Red or Black slim %100 woollen trousers

Red or Black slim %100 woollen trousers

Heerlijk luxe %100 wol dat als zijde aanvoelt bij het dragen van deze moderne recht uitlopende pijpen pantalon. Kijk die mooie rode kleur eens, dat trekt ieders aandacht terwijl...

199,95


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.